lauantai 12. kesäkuuta 2010

Sari-paidat

Viikko sitten vietettiin ystävän Bollywood/Hollywood-teemaiset häät. Teeman mukaan pukeuduimme siskon kanssa sareihin, jotka saapuivat Intian-tuliaisina juurikin tähän tarkoitukseen. Ompelin mukana tulleista kankaista paidat, jotka eivät juurikaan kuvissa näy, mutta laitanpa kuvat tänne kuitenkin, koska kankaat ovat niin kauniita.



Minulle tulevaa saria valittiin kuulemma liikkeessä pitkään ja hartaasti kolmen naisen voimin. Mutta kyllä kannatti, mie tykkään! <3


Siskon sari on värikkäämpi ja siinä on aplikoituna samettisia kuvioita, mikä yhdessä paljettien ja helmien kanssa tekee sarin päädyn kuvioidusta pallu-osasta yllättävän painavan.

Tarkoitus oli laittaa kuvat ihan kasvojen kanssa, mutta oma ilmeeni ei ole esittelykelpoinen.. :D

3 kommenttia:

  1. Hehee, googlasin Bollywood hakusanalla ja päädyin tänne. En tajunnutkaan että sulla on toinenkin blogi. :)

    Kiva että tykkäät saristasi! Sitä todellakin haettiin pitkään. :D Miltä tuntui pitää sitä yllä? Oliko vaikea liikkua? :)

    VastaaPoista
  2. Ei vissiin kauheasti suomeksi aiheesta kirjoitella, jos yhdelläkin maininnalla jo löytyy.. Muistakko, monennellako hakutulossivulla Googlessa oli? Ihan vaan ammatillisen mielenkiinnon kannalta.. ;)

    Sari oli kyllä oikein mukava päällä. Kun oon vielä pitkiin helmoihin tottunut, ei nekään haitanneet menoa. Ja sari oli helppo pukea päälle, varsinkin jos vertaa vaikka kimonoon, jossa on valtavasti irto-osia, eikä sitä saa yksin päälle.

    Kiittää ja kumartaa vielä sarista ja juhlista, oli kivaa! <3

    VastaaPoista
  3. Olisi hauska kokeilla joskus kimonoa. :D

    Mä hain suomekielisiltä sivuilta hakusanalla Bollywood ja Bollywood tapahtumat 2010. Mentiin varmaan jossain 40 sivulla ennen kuin tuli vastaan. :)

    VastaaPoista